Słodki Smak Azji - lody i gofry bąbelkowe
Owoczek - Świeże Owoce w Czekoladzie
Hot Dog & Corn Dog - hot dogi I corn dogi
Złote Paluchy Churros - hiszpańskie Churrosy
Korean Bar - koreańskie bowle z kurczakiem
Głodzilla - burgery
Parowóz - Bao i Udon
U Greka - dania kuchni greckiej
Zaika - kuchnia indyjska
Syta Kura - kurczaki po amerykańsku
Węgierskie Kołacze
Frytki i Zakręcony Ziemniak
Bush Burger - Smash burgery
Piwo z Browaru Tarnobrzeg
Niedziela godzina: 13:00
Jakub Antoniszak - live cooking - pokaz kulinarny z degustacją.
Pasjonat kulinarnych eksperymentów i mistrz nieoczywistych połączeń.
Od ponad 18 lat zgłębia tajniki kuchni azjatyckiej, a jego specjalnością jest sushi. Jest certyfikowanym sushi chefem (International Sushi Skills Proficiency, World Sushi Skills Institute – Japonia), finalistą polskiej edycji Global Sushi Challenge 2015 i współtwórcą największej na świecie mozaiki sushi w Tauron Arenie w Krakowie. Na co dzień współpracuje z renomowanymi restauracjami w różnych regionach Polski, dzieląc się swoją wiedzą i doświadczeniem.
Niedziela godzina: 15:00
Występ muzyczny - Mariusz Goli
Mariusz Goli to gitarzysta i kompozytor, który od młodości doskonali swoje umiejętności, występując zarówno na ulicach Europy, jak i na scenach klubowych czy festiwalowych. Jego koncerty cieszą się ogromnym zainteresowaniem także w internecie.
Jego muzyka łączy fingerstyle, improwizację i rytmiczne akcenty perkusyjne wydobywane z gitary. Korzystając z loop station i stomp boxów, czerpie inspiracje z flamenco i folku, stale poszukując nowych brzmień i rozwijając własny, oryginalny styl.